gőzerővel alkotnak

2020.06.14. 08:30

Albummal rukkolt elő a debreceni énekes bandája

A Talk2night zenekar frontembere, Vavra Bence hisz abban, hogy átütő sikert érhet el az első lemezük.

Fotó: Talk2Night-archív

Együtt valami címmel jelent meg a debreceni énekes, Vavra Bence együttesének első albuma pénteken. Az alkotói folyamatról a Fool Moonból és korábban a By­TheWayből országos hírnévre szert tett előadót kérdezte a Napló.

A Talk2night együttes másfél éve szereplő a hazai könnyűzenei palettán. Vavra Bence szerint fiatal előadóként még nem a rutin játszik közre egy ilyen projekt megvalósításakor.

– Az alkotói fázis már 2019-ben befejeződött. Szerencsére a koronavírus miatti házi karantén idejére csak az utómunkák maradtak, ezt pedig home office-ból is be tudtuk fejezni – ismertette a felvétel körülményeit az énekes. Hozzátette, a lemez igazán színesre sikerült, hiszen a komoly témákat boncolgató nóták mellett szerelmes és ironikus hangvételű számok is készültek. Az eredmény alapján bízik abban, hogy az album áttörést hozhat az együttes életében.

Folytatódnak a próbák

Az elmúlt hetektől eltérően most már a próbateremben is találkozhatnak a banda tagjai, s folyamatosan terveznek az elkövetkezendő időszakra. – Lesz egy akusztikus koncertünk a Petőfi rádióban, valamint készülünk arra, hogy ősztől a megszokottakhoz hasonlóan koncertekkel is ki tudjuk szolgálni a közönséget. Nekem személy szerint már nagyon hiányzik az örömmuzsika, hiszen össze sem hasonlítható a közös zenélés varázsa az szobában történő feléneklésekkel. Jó végre összeülni, és lassan nekiláthatunk a második albumunk előkészületeinek is – osztotta meg gondolatait a frontember.

Szilágyi Gergő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában