HAON - Kultúra

2018.11.30. 19:52

A gyermekmosolyok teszik szebbé az ünnepet

Mikepércs - A karácsonyi hangulathoz az asztalokra finom kakaó, kalács és banán került.

Mikepércs - A karácsonyi hangulathoz az asztalokra finom kakaó, kalács és banán került.

Ebben az évben is megrendezte Mikepércs Község Önkormányzata és az Ifjúságunkért Közhasznú Egyesület a jótékonysági estet, ahová a helyi kultúrházba 42 rászoruló családot hívtak meg.

Sokszínű program

A rendezvényen Tímár Zoltán polgármester köszöntötte a megjelent családokat, és kívánt nekik boldog ünnepeket. Veszelovszkiné Albert Erzsébet, az egyesület elnöke is köszöntő beszédet mondott. Az esemény rendezői sokszínű műsorral rukkoltak elő: gyermekek szavaltak verseket, énekeltek, néptáncokat adtak elő, és moderntánc-bemutató is gazdagította a programot. Nem maradt el a mesemondás sem. A karácsonyi hangulathoz az asztalokra finom kakaó, kalács és banán került. A vendégül látott családok ajándékcsomagokat is kaptak. Az est végén az eseményt rendező egyesületnél adományokból összegyűjtött ruhákból válogathattak a rendezvény résztvevői.

Jó érzéssel tölti meg az embert egy ilyen hangulatú estén részt venni, ami boldogabbá teszi a gyermekek számára is az ünnepet, valamint látni egy közös célért való együttműködés sikerességét.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!