Életmód

2018.10.05. 15:41

Emberek, akik rendelkeznek némi öniróniával

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Már a gyerekek is képesek másokon nevetni, de az igazán nagy dolog az, mikor képesek vagyunk magunkon nevetni, mindezt mások előtt.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Már a gyerekek is képesek másokon nevetni, de az igazán nagy dolog az, mikor képesek vagyunk magunkon nevetni, mindezt mások előtt.

1. Igazi mestermunka, nem csak valami olcsó utánzat.

2. Üdv a való világban!

"6 évesen: Doktor akarok lenni.

16 évesen: Ápoló akarok lenni.

19 évesen: Megpróbálom a könyvelőséget.

24 évesen: Sziasztok srácok! Üdv újra a YouTube-csatornámon."

3. A humor jó megoldás lehet szinte bármilyen szituációban.

Ez a férfi például boldogan tartja a kezében azt a táblát, amin az alábbi felirat van: "A legjobb barátom ellopta a feleségem, pénz kellene köszönőkártyára.

4. Mit tudsz te a szép életről?

5. "A mellek igaziak, a mosoly viszont mű" - olvasható a táblán.

6. Ki érti a nőket?

"Ma megtanultam a sértés szó egy új jelentését. Ültem egy padon, a mellettem ülő nő pedig éppen telefonált, azt mondta, ha szakítani akar vele a srác, rendben van, de emiatt össze fogja szedni az első pasit, aki szembejön vele. Ezután rám nézett, majd otthagyott."

7. "Apának és nekem van egy olyan szokásunk, hogy a helyi bevásárlóközpontban mindig beletesz a bevásárlókocsiba. Most már közel 30 vagyok és rájöttünk, ez határozottan szomorú.

8. Ez lesz a szelfiből, ha akkor akarod csinálni, mikor víz alatt vagy.

9. "Soha nem leszek olyan sikeres, mint ez az egy kacsa."

10. "329. nap mindenféle intimitás nélkül: csak azért mentem a Starbucksba, hogy halljam, ahogy valaki a nevemet kiabálja."

11. "Ebben az évben úgy döntöttem, hogy a születésnapomon elmegyek a kedvenc csapatom meccsére. Hogy őszinte legyek, jobb ajándékot is kaphattam volna."

12. Elvárás vs. valóság

13. Az igazság órája

"A részeg barátom megkérdezte, hogy ki a legdögösebb férfi a világon. Azt mondtam, hogy ő, mire csak annyit mondott, hogy szó sem lehet róla, mivel Ryan Reynolds az."

Forrás: BrightSide


[related-post post_id="4005420"]

[related-post post_id="4003360"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!