Egyperces

2013.02.25. 09:07

109 kavicsot evett meg egy kutya

A barna labrador több, mint 100 kavicsot nyelt le egy tengerparti séta során, 79-et el kellett távolítani.

A barna labrador több, mint 100 kavicsot nyelt le egy tengerparti séta során, 79-et el kellett távolítani. Amikor rosszul lett a házi kedvenc, először nem is sejtették a gazdik, hogy mekkora a baj. Az okát sem tudták, ezért elvitték az állatorvoshoz. Előző nap egy hosszú tengerpari sétára vitték és amikor megröntgenezték már meg is volt a válasz minden kérdésre.

Barney pontosan 109 kavicsot evett meg a kiruccanás alatt. 79 még mindig a gyomrában volt, ezeket el kellett távolítani, 30-at pedig otthon találtak meg, ezeket már sikerült "kiürítenie". Utólag már nagyon is értik, hogy mitől volt rosszul a szegény labrador. Teljesen ledöbbentek, amikor meglátták a felvételeket a gyomráról. Sétáltak már ott vele korábban is, de akkor semmi gond nem volt. Mindig tele van energiával a kutyus, sokat rohangál. Ez egy kavicsos part és éppen akkor senki más nem tartózkodott ott, ezért elengedték a pórázról, nem vették észre, hogy mit csinál. Legközelebb biztosan jobban fognak figyelni és nem viszik kavicsos partra póráz nélkül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!