Nem semmi teljesítmény!

2024.06.17. 15:33

Nemzetközi versenyen lett döntős egy tiszacsegei tanuló

A 7. osztályos tiszacsegei diák kiemelkedő eredménnyel jutott tovább.

Haon.hu

Magyar diák lett döntős a TSL 2024 Nemzetközi Esszé Versenyen. A TSL (Trust for Sustainable Living) 2024 International Student Essay Competition idei esszéíró versenyén Bereczki Bryan a Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola 7. osztályos tanulója kiemelkedő eredményt ért el és döntőbe jutott – tudatta portálunkkal az iskola.

Bereczki Bryan kiemelkedő eredményével bejutott a nemzetközi verseny döntőjébe
Bereczki Bryan kiemelkedő eredményével bejutott a nemzetközi verseny döntőjébe
Forrás: Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola

Az esszé témája a „How can bringing nature into my community help achive the UN SDG?” Az igen nehéz témában írott esszé pontos eredménye július 18-án a vitaversenyen fog kiderülni. A vitaversenyen Bryan is megméretteti magát egy nemzetközi csapat tagjaként. 

A nemzetközi verseny adta lehetőségek

Ez a verseny lehetőséget biztosít a fiatalok számára, hogy fejlesszék érvelési és kommunikációs képességeiket, valamint jobban megértsék a különféle globális és társadalmi kérdéseket.

Kapus Leona, aki aktívan támogatja a diákokat angol nyelvű és fenntarthatósági projektekben, most hivatalosan is elismerést kapott erőfeszítéseiért. A Teacher Champion cím olyan tanároknak jár, akik nemcsak inspirálják, hanem aktívan segítik is tanulóikat. Leona munkáját diákjai sikerei bizonyítják, hiszen a versenyeken induló diákok többször is kiemelkedő eredményeket értek el ebben a tanévben. 

A TSL International Student Essay Competition célja, hogy a világ minden tájáról érkező diákokat ösztönözze a fenntarthatósági kérdésekkel kapcsolatos gondolkodásra és cselekvésre. A verseny lehetőséget ad arra, hogy a fiatalok megosszák ötleteiket és megoldási javaslataikat a globális kihívásokkal kapcsolatban. Az esszéket neves szakértők értékelik, és a legjobbak különféle kategóriákban kapnak elismerést. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában