Debrecen hírei

2018.10.29. 10:54

Égett a kuka Debrecenben, lángoltak a ruhák Hosszúpályiban

Hajdú-Bihar - Több helyen pusztított tűz, valamint bűncselekmények is történtek a megyében a hétvégén. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú-Bihar - Több helyen pusztított tűz, valamint bűncselekmények is történtek a megyében a hétvégén. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Beton talpfákon ruhaneműk égtek kétszáz méter hosszan tegnap délelőtt Hosszúpályiban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Tizenöt méteres fa két ága lehasadt és a forgalmat akadályozta a debreceni Kishegyesi úton. A város tűzoltói gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel távolították el az ágakat.

Tíz méteres fa borult az úttestre ezzel félpályás útzárt képezve Hajdúszoboszlón, a Szováti út végén. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

Villamosmegállóban a kuka égett vasárnap Debrecenben, a Füredi út és a Bem tér kereszteződésében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a fém kukát.

Három hektáros területen a nádas lángolt vasárnap délután Nádudvaron, a Hajó utca végében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Hajdúnánás külterületén, Polgár irányában is tűz volt tegnap. A csatorna parton a száraz avar égett. Az hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Ötszáz négyzetméteres területen az avar égett Balmazújvároson, a Bolyai János utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 15 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!