Bulvár

2018.12.19. 10:35

Modell, rendezvényszervező, nagykövet és reklámarc – ez mind belefér Örvendi Cintia életébe

Debrecen - A nádudvari fiatal lány a 2017-es Miss World Hungary szépségversenyen tűnt fel a televízió képernyőin.

Debrecen - A nádudvari fiatal lány a 2017-es Miss World Hungary szépségversenyen tűnt fel a televízió képernyőin.

A megmérettetés egyik feladata volt, hogy a résztvevőknek egy charity (jótékonysági) kampányt kellett kitalálniuk, melynek keretében ő a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványt választotta. Tavaly szeptemberben már a 28 éves Cintia lett a szervezet nagykövete tevékenységének köszönhetően. A több mint másfél éves munkássága során például 2019-es naptárt készített a gyerekekről „Igazi hősök” címmel, amiből csaknem 1700-at már sikerült eladni.

A jótékonyság továbbra is marad az életem része, ezután is támogatom a gyereket. A helyi óvodákkal szeretnék összefogni annak érdekében, hogy minél több ruha összegyűljön a beteg gyerekeknek”

– mondta egyik céljáról Cintia. Az alapítvány adventi rendezvényén köszönetképpen a munkájáért virágcsokrot és elismerő oklevelet kapott.

Sűrű év

Cintia modellkarrierje is szárnyra kapott, és egy világhírű sportruházati cég felkérte téli kampányához, sőt az országosnak ő lett a „főképe”. Videoklip-szereplőként is megcsillogtatta tehetségét, a Hősök nemrég megjelent Egyszer című klipjében láthatjuk.

Mint mondta, nem ismerte rapduót, de mára már egy rajongóval több van a zenekarnak. – Ismertem a csapatot, akik a klipjüket forgatják és így kértek fel. Nagyon normálisak, aranyosak és a forgatás is szuper volt – mondta Cintia, aki az ELTE hallgatóit is toborozza egy reklám­anyagban.

ND


[related-post post_id="4063244"]

[related-post post_id="3693329"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!