Bulvár, celeb

2008.10.10. 10:32

Imádja Berlint Angelina Jolie

<p>Leszámítva, hogy a német fővárosban hidegebb az őszi időjárás, mint Dél-Franciaországban vagy Kaliforniában, Angelina Jolie pompásan érzi magát Berlinben. Pénteki sajtóértesülések szerint az amerikai sztár és férje, Brad Pitt kisebb megszakításokkal Karácsonyig élvezik Németország vendégszeretetét.</p>

Három luxusvillából álló épületkomplexum lakója a német főváros zöldövezetében szeptember második fele óta Angelina Jolie és Brad Pitt. Az amerikai színészpár még legalább 2 hónapot tölt Németországban, mert Pitt a közeli babelsbergi filmstudióban forgat.

Angelina a hűvös, esős klíma ellenére imádja Berlint és meglepte, hogy mennyire gyermekszerető város a legnépesebb német város. Noha a világhírű - Knut állatgondozóját gyászoló - berlini állatkertbe még nem jutott el a három saját és három örökbefogadott gyerekét nevelő házaspár, a rengeteg biztonságos játszótér és a bio-bébiételek nagy választéka lenyűgözi a közelmúltban ismét anyává lett tengerentúli filmcsillagot.

Brad Pitt a főszereplője Quentin Tarantino új háborús eposzának. Az "Inglorious Bastards" forgatása október elején startolt. Angelina Jolie és hatalmas családja hetek óta a lesifotósok kedvencei. De nincs irigylésre méltó dolguk a paparazziknak, ha lencsevégre akarják kapni "Brangelina"-t. A saját csónakkikötővel és helikopter leszállóhellyel rendelkező óriás telket ugyanis éjjel-nappal kutyás őrök védik és a kamerák valamint mozgásérzékelő berendezések is megnehezítik a hívatlan vendégek dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!