Bulvár, celeb

2008.06.06. 15:53

Csábító, férfias illat – érdemes?

<p>Érdekes videó jelent meg az interneten. A megszólaltatott öt nő nem elégedett férje illatával. Hogyan lehet ezen javítani? Hamarosan jön a csábító tusfürdő?</p>

Sztereotípiák, vagy tényleg ezt művelik a férfiak a fürdőszobában? Legutóbb ici-pici tubus arclemosót vettem, nagyon drágán. A csomagolása tényleg hasonlított kis mértékben a folyékony szappanra, de a biztonság kedvéért nem tettem túl feltűnő helyre a fürdőszobában.

Két nap múlva elfogyott, pedig szinte még alig használtam.
Megkérdeztem páromat, mit tud felhozni mentségére? „Azt hittem, folyékony szappan, jó illata volt.”

A videón látható nők szerint is szörnyű, amit egyes férfiak a fürdőszobában művelnek. Hajbalzsammal zuhanyoznak, szappant használnak, ami kiszárítja a bőrüket, vagy éppen messziről kerülik a fürdőszobát. És büdösek... Mit szeretnének ellene tenni ezek a nők? Tényleg ennyire rossz lenne a helyzet? Pedig a legújabb tanulmányok szerint a férfiak illata akár elképesztő hatással is lehet a nőkre.

Nézze meg a videót is!

A tudósok szerint az embereknél sokkal nagyobb jelentősége van a szagoknak a szexuális tevékenységben, a párkiválasztásban és az utódok nevelésében, mint eddig gondolták. Valljuk be, nem szeretünk ápolatlan, taszító szagú ember mellett ébredni, akkor sem, ha esetleg külsőre Brad Pitt szakasztott mása.
De ha egy kellemes illat megcsap a buszon, rögtön keressük a vonzó illat tulajdonosát, és akár még több nap múlva is eszünkbe jut, hogy vajon parfüm lehetett a vonzalom tárgya, vagy egy teljesen természetes „férfi-illat”?

Van Önnek is vicces, érdekes "illatos" története? Ossza meg velünk, és a többi olvasóval fórumunkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!