Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.23. 11:26

Nem kaptak fizetést Göncön

<p>Gönc - Olvasónk úgy tudja, hogy a Gönci Település-üzemeltetési Kht. közcélú és közhasznú munkavállalói nem kapták meg a június 10-én esedékes fizetésüket, illetve annak csak egy töredékéhez jutottak hozzá.</p>

Olvasónk úgy tudja, hogy a Gönci Település-üzemeltetési Kht. közcélú és közhasznú munkavállalói nem kapták meg a június 10-én esedékes fizetésüket, illetve annak csak egy töredékéhez jutottak hozzá. Megpróbáltunk utánajárni az ügynek, de a kht. illetékesi jelenleg külföldön tartózkodnak. Egy urat találtunk csak a társaságnál, aki a nevét nem árulta el, viszont megtudtuk tőle: olvasónk jól értesült, a dolgozók valóban csak 30 ezer forint előleget kaptak június elején.

A fizetés további része még várat magára, hogy meddig, azt nem tudni. Hozzátette: akik bankszámlára kérik az átutalást, azok megkapták a teljes összeget, de ők vannak kevesebben. A kht. körülbelül 40 közcélú és közhasznú dolgozót alkalmaz, akik a város belterületén köztisztasági feladatokat látnak el, parkosítanak, takarítanak és egyéb kiegészítő munkát végeznek.
Arra nem kaptunk választ. hogy mi a fizetési késedelem oka. Nyilatkozónk azt tanácsolta, hívjuk az illetékeseket szerdán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!