Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.02. 09:16

A Kék Rockytól a Partysátorig

<p>Ha jól számoltuk, hét helyszínen zajlanak a huszenegyedik MEN programjai az egyetemen. Május 6-ától 9-éig tart a hatalmas fesztivál. Koncertekkel, hagyományápoló rendezvényekkel.</p>

Május 6-a és 9-e között zajlanak a MEN, a Miskolci Egyetemi napok eseményei. Pontosabban: a hagyományápoló programok „előrendezvényei” már futnak. (A diákrektor-választás, illetve a hagyományápoló programok célja, hogy nagy számban megmozgassa a karok hallgatóit, a közös cél érdekében tett erőfeszítések
összekovácsolják a csapatok tagjait és az őket támogató szurkolókat, valamint a résztvevők bepillantást nyerjenek a Miskolci Egyetem diákéletébe.)

Ülni, állni...

Ami a koncerteket, partykat illet, azok – ha jól számoltuk – hét helyszínen zajlanak, centrumuk az ország egyetlen klasszikus egyetemvárosa közepén elhelyezkedő hallgatói klub A klub előtti zöldövezetben állítják fel a MEN nagyszínpadát, amelyen a magyar könnyűzenei élet legnagyobbjai lépnek a pódiumra. A nagyszínpad a régió legjobb technikájával felszerelt, 150 négyzetméteres, fedett objektum, az előtte lévő területen több mint 5000-en férnek el. További helyszínek: „Kék” RockyRockWell Classic, befogadóképessége 700 személy. „Piros” RockWell Cafe – befogadóképessége 750. RW 3.0 Miller Music Club (350). Rendezvényterem/nagyterem, ahol 400-an tudnak ülni, 800-an állni.
Partysátor: 1000 négyzetméteres, nagy belmagasságú padlóval, színpaddal ellátott sátor, mintegy 20 méteres pulttal, 50 négyzetméteres panorámavetítéssel. Betonaula: 200 négyzetméter, a rockcsemegék, különleges koncertek helyszíne.

Hírek az egyetemről: egyetem.boon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!