Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.28. 14:15

Apja fia - családi kiruccanásból bűncselekmény

<p>Miskolc - A 46 éves apa és 26 éves fia Ároktőről érkezett Miskolcra, elfogásukkor tagadták a bűncselekmény elkövetését, mint mondták csak családi kiránduláson voltak a városban. A tárgyi és egyéb bizonyítékok azonban egyértelműek.</p>

Az apa és fia még március elején jött MiskolcraÁroktőről. Majd az esti órákban az egyik kórház előtt parkoló autót törtek fel és vittek el belőle egy CD lejátszót és némi készpénzt az autóban hagyott pénztárcával együtt. A sértett tárcájában lévő bankkártyát egy Nyékládházán lévő pénz-automatánál próbálták használni, a tranzakció azonban sikertelen volt, de erről felvétel készült.
A Miskolci Rendőrkapitányság április 26-án vette őrizetbe a két gyanúsítottat, akikkel szemben lopás miatt indított eljárást a hatóság és jelenleg szabadlábon védekezhetnek - tudatta portálunkkal Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság illetékese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!