Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.07. 08:15

Tokaj sem maradhatott ki a kiállításból

<p>Miután 2007-ben Tokaj és térsége a legjobban fejlődő magyarországi területek egyike lett, a napokban megrendezett budapesti Utazás 2008 kiállításon a térség a Magyar Turizmus ZRt. standján külön is bemutatkozhatott.</p>

Sőt, külön cikk jelent meg Tokajról a rendezvény hivatalos lapjában is. Májer János, Tokaj polgármestere lapunknak elmondta, a B-pavilon legjobban megközelíthető pontján volt a stand, ahol hatalmas érdeklődés volt a város és a térség iránt. Ugyancsak sikert aratott a kiállításra frissen megjelent Tokaj-Hegyalja Guide.

A Tavaszi ízkavalkád is jól debütált, a képeslapos felhívás összes szóróanyagát elvitték. A kiállításon hosszas tárgyalás folyt a 2008-ban a Kultúra Magyar Városa címet elnyert városok képviselői között egy közös marketingakció előkészítéséről, amit a Magyar Turizmus ZRt. támogatásával valósíthatnak majd meg, illetve körvonalazódott egy közös marketing akció terve a Tokaj és Térsége Turisztikai Egyesület és a Sárospatak és környéke Turizmusáért Egyesület vezetői között.

-bg-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!