Balmazújváros hírei

2018.05.01. 17:41

Keréken és talpon a balmazújvárosiak

Balmazújváros – Autóstalálkozóval, kerékpárversennyel és vásártéri forgataggal ünnepeltek.

Balmazújváros – Autóstalálkozóval, kerékpárversennyel és vásártéri forgataggal ünnepeltek.

Ahogy mondani szokták, igazi majálisi hangulat uralkodott Balmazújváros három különböző helyszínén kedden, egész nap. A sportkedvelők kerékpárversenyen vehettek részt, az autók szerelmesei Volkswagen-találkozón lazulhattak, a családosoknak pedig a városi piactér adott otthont a szórakozásra.

A kánikula rengeteg embert kimozdított otthonról, és színes programokkal vártak minden érdeklődőt. A városhoz tartozó virágoskúti területen kerékpárversenyt rendeztek, ahol percenként indultak a versenyzők, mivel az idő ellen kellett küzdeniük a 20 km-es távon. Az indulók száma mintegy 60-ra tehető, köztük a legfiatalabb versenyző 13, míg a legidősebb 70 éves volt.

Fotók: Hajdu Ágnes

A városi piactér is megtelt gyerekkel, ők a „jó öreg” körhintán és ugrálóváron fáradtak el, emellett a színpadon ismert gyerekdalok szóltak, és a hagyományos majálisról a főzőverseny sem maradhatott ki.

Balmazújvárosban 10. alkalommal rendeztek Volkswagen- (VW-) találkozót. A város központjában lévő park megtelt autósokkal, akik már kora reggel ébresztették a várost. A nap további részében felnitartó-, szépség- és limbóverseny is zajlott.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!