Helyi közélet

2015.08.17. 20:03

Karneválos, viharos hétkezdet

Hajdú-Bihar - Javában zajlik a karneváli hét Debrecenben, mindenki bosszúságára azonban a viharos szél és a csapadék is megérkezett. A hétfői napon leginkább mégis a Füredi Kapu botránya borzolta a kedélyeket, kattintsanak a részletekért!

Hajdú-Bihar - Javában zajlik a karneváli hét Debrecenben, mindenki bosszúságára azonban a viharos szél és a csapadék is megérkezett. A hétfői napon leginkább mégis a Füredi Kapu botránya borzolta a kedélyeket, kattintsanak a részletekért!

Debrecen – A Debrecenben zajló hőlégballon Eb jó lehetőséget adott arra, hogy ritkán látható szögből is felfedezhessük a város elrejtett kincseit. Kicsit azért irigyeljük a madarakat, na.


Debrecen – A bank rossz gazdája volt a beruházásának, most fut a pénze után, és a veszteségeit rajtunk próbálja behajtani – összegezték a Füredi Kapu lakói kálváriájukat.


Debrecen – Alapítványt szervezett és régi álmaként néhány éve megalakult a Gyermekszemészeti Társaság. Interjú a százéves dr. Seres Géza szemész főorvossal.


Debrecen - Mikor rendezték az első virágkarnevált? És milyen céllal? Tesztünkből többek között ez is kiderül. Sok sikert!


Debrecen – Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság V. János ellen.


Debrecen – A megyei kormányhivatal szerint jogszerűen, a szükséges engedélyek birtokában működik az a nagymacsi sertéstelep, mely bűzére hivatkozva több helybeli olvasónk kereste meg szerkesztőségünket tíz nappal ezelőtt.


Az alkotó gyermekeiként tekint a virágkocsikra, mindegyikbe ugyanannyi munkát és szeretetet fektet.


Debrecen - Debrecen free wifit működtető rendszerében egy eszköz meghibásodása okozta a hibát. Az eszközcserét elvégezte a város, aminek köszönhetően a rendszer ismét működőképes.


Debrecen - A svájci Stefan Zeberli nyerte a 2015-ös hőlégballon Európa-Bajnokságot Debrecenben. A második a német Sven Göhler, míg a bronzérmes a szlovén Vito Rome lett. A legjobb magyar, Garab Szabolcs 51. helyen zárta a debreceni kontinensviadalt, melynek kedden lett volna vége, de az időjárás miatt a zárónapi programot törölték.


Debrecen - Mivel a Debreceni Törvényszék elfogultságot jelentett, a Kúria a Szegedi Törvényszéket jelölte ki a Füredi Kapu botránya miatt indult büntetőeljárás bírósági folytatására. Megkaptuk a vádiratról szóló összegzést, a cikk folytatásában elolvashatják, mit lehet tudni eddig az ügy hátteréről.


Felhőszakadás veszélye miatt úgynevezett narancs, vagyis másodfokú riasztást adott ki keddre is az ország középső részére az Országos Meteorológiai Szolgálat - tájékoztatta hétfőn az MTI-t az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában