Játszótér mellett önkielégített egy férfi Debrecenben

Akt.:
Játszótér mellett önkielégített egy férfi Debrecenben
© Illusztráció: HBN-archív
Debrecen – Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság V. János ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 16-án 13 óra 10 perc körüli időben a Böszörményi úton található egyik játszótér közelében egy férfi szeméremsértő módon mutogatta magát az arra haladóknak, illetve önkielégítést végzett, majd sietősen távozott.

Az esetről egy állampolgár bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A rendőrök a helyszínen és a környező utcákban adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely a kapott személyleírás alapján eredményre vezetett. A járőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves helyi férfit otthonában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták V. Jánost, aki bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –