Helyi közélet

2014.01.30. 12:02

Egészségnap a szív jegyében

Földes - A település lakosságának egészségben töltött éveinek számát szeretné növelni a Földes Nagyközségi Népfőiskolai Egyesület a <em>Szívünk Napja</em> címmel február elsején megszervezésre kerülő egészségnapja programjaival.

Földes - A település lakosságának egészségben töltött éveinek számát szeretné növelni a Földes Nagyközségi Népfőiskolai Egyesület a Szívünk Napja címmel február elsején megszervezésre kerülő egészségnapja programjaival.

A Karácsony Sándor Közösségi Házban 14 órától az érdeklődők Dr. Varga István kardiológus (DEOEC) előadásában ismerkedhetnek meg szívünk ügyeivel, majd a helyi civil szervezetek és közösségek ötfős csapatai vívnak szív-tusát. A szívvel kapcsolatos játékos egészségügyi, zenei, irodalmi vetélkedés közben szűrővizsgálatokkal várják Földes lakóit. Az egészségnap zárásaként Fazekasné Balogh Piroska tart a nap résztvevőinek Chi Kung aktivizáló bemutatót.

Az egészségnap része a Népfőiskola Civil- Egészség- Híd (TÁMOP 6.1.2.-11/1-2012-0731) című egy éves programjának, melynek keretében a lelki egészség megőrzése, energia egyensúly megtartása, rendszeres testmozgás előmozdítása, életvezetési kompetenciák fejlesztése, elsősegélynyújtás és baleset megelőzés érdekében klubszerű tevékenységeket, tanfolyamokat, tréningeket, tanácsadásokat szerveznek.

HBN-Péter Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában