Helyi közélet

2015.06.17. 19:23

Nálunk mindent megtalál, ha napközben lemaradt a hírekről

Hajdú-Bihar - Ma sem maradtunk izgalmak nélkül, szuperszámítógép, régi-új Loki-edző, kerítéssel lezárandó határ: íme, a szerda rövid kivonata.

Hajdú-Bihar - Ma sem maradtunk izgalmak nélkül, szuperszámítógép, régi-új Loki-edző, kerítéssel lezárandó határ: íme, a szerda rövid kivonata.

Meghosszabbították a DVSC vezetőedzőjének és stábjának lejáró szerződését, további két évig Kondás irányít.


Ezek a gyerekek mindezekkel rendelkeztek és szándékukat is kinyilvánították arra, hogy a jegyüket a villamos elindulása előtt kezeljék. Hogyan magyarázzam el nekik, hogy ők a hibásak? Mindent megtettek, hogy szabályos körülmények között utazzanak.


A kormány utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy jövő szerdáig készítse elő a magyar-szerb határ lezárását, amely egy négy méter magas kerítéssel történhet meg – jelentette be Szijjártó Péter.


Hatályon kívül helyezte a Debreceni Törvényszék a Tóth József (DK, korábban MSZP) Polgár város polgármestere ellen hivatalos személy által elkövetett bűnpártolás miatt hozott első fokú ítéletet.


A görögöknek nem sikerült újrahasznosítani a létesítményeket az esemény után, siralmas képet mutatnak a 11 évvel ezelőtti olimpiai játékok helyszínei.


Ha a Föld hétmilliárd lakója negyvenezer számtani műveletet végezne másodpercenként egy-egy zsebszámológépen, akkor érnék el azt az adatfeldolgozási sebességet, amire a debreceni szuperszámítógép képes.


A helyettesítés a buszok közlekedtetése gazdasági, illetve műszaki okok, valamint a DKV és az Inter Tan-Ker által megkötött bérleti szerződés teljesítésének feltételei miatt történik.


„…a szakértelem, a sokéves vezetői gyakorlat együtt sem ér annyit, mint egy megfelelő színű párttagkönyv.”


Pákh Imre ügyvédei szerint Lázár János sajtóban megjelent kijelentései elegendőek ahhoz, hogy Amerikában pert nyerjenek a Golgota című Munkácsy-festmény ügyében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában