szon-sportoldal

2008.07.10. 09:20

Vicickóék nélkül vitézkednének

<p>Szélesre tárták az ajtót Szeles Csaba, no meg a fiatalok előtt Kisvárdán. Az NB III-as csapat jó néhány titánnal töltötte fel a játékoskeretet – mindeközben két meghatározó futballistától vett érzékeny búcsút a szakmai stáb. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/vicickoek-nelkul-vitezkedne-a-varda/cn/szon-news-km_01-20080710-083917"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Cipf Zoltán ugyanis több egyesülettel tárgyal a folytatást illetően, míg Vicickó László az élvonalbeli futsal-bajnokságban szereplő Berettyóújfalut erősíti a továbbiakban, még kérdéses, hogy a nagypályás változatot hanyagolja, avagy nem a következő idényben.

Mindenesetre a Várda SE már nem számíthat rá, nem úgy a frissen igazolt három üdvöskére, így például – a fentebb említett – mándoki Szeles Csabára, aki védőként vethető be. Brankovics Péter legutóbb a megyei első osztályban jegyzett Tiszakanyár alkalmazottja volt és középpályásként dobható harcba, míg Horváth Zoltán eleddig a Nyírsuli támadószekciójában szorgoskodott. Emellett a Kölyök SC hátvédje, Pásztor József is bekapcsolódott a felkészülésbe, őt jelenleg is teszteli Kocsis János edző. Az ifjúsági gárda három reménysége, Dallos László, Háda Szabolcs, valamint Pál József szintén a nagyokkal gyakorol, akárcsak Szabó Tamás. A súlyos térdsérülést kiheverő labdarúgó csaknem egy esztendőt hagyott, visszatérésével acélosíthatja a várdai sorokat.

– Két alapember távozott, ugyanakkor nagyon fiatal játékosok érkeztek, akiket be kell építeni, ami azt jelenti, a tavaszi, stabilnak tekinthető csapat több poszton változik – kommentálta a fejleményeket Kocsis János, a Várda SE trénere. – Ez szép feladatnak ígérkezik, az idő majd eldönti, az újoncok közül kire számíthatunk hosszabb távon, rajtuk múlik, mit hoznak ki magukból.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!