szon-sportoldal

2008.06.03. 17:01

Eltűnhet a süllyesztőben a Kálmánháza!

<p>Előfordulhat, hogy a Kálmánháza megyei másodosztályú futballcsapata a következő idényben már nem tudja tartani a frontot – magyarán: eltűnik a süllyesztőben, jobb esetben alacsonyabb szinten szerepel.</p>

– Nagyon szerény anyagi lehetőségek mellett mondhatom, a csapat kitett magáért ebben az idényben: míg korábban a kiesés elkerülésért harcolt, jelenleg a hetedik a Díjözön-csoportban – hangoztatta Hajdú Pál, a Kálmánháza edzője.

– Mint annyi más egyesületnél, főtámogatónk a polgármesteri hivatal, a községben körülbelül húsz vállalkozó van, hármat kivéve egyik sem patronál minket. Ez a helyzet már évek óta, de most jutott el a csúcsához. Az együttesnek nincs gazdája, sem pártfogója. Problémás az utaztatás: volt úgy, hogy saját gépjárművel mentünk el a mérkőzésre, de három csapatot már szinte lehetetlen, így szállítani.

A vezetés, illetve a játékosok az utolsó pillanatig küzdenek, de ha nem tudunk támogatókat és támogatást magunk mellé állítani, akkor lehet hogy vége a focinak Kálmánházán!

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!