szon-sportoldal

2008.05.27. 07:31

Baktalórántházára várják a Ferencvárost

<p>Évekkel ezelőtt aligha gondolták volna Baktalórántházán, hogy a kisvárosban bajnoki labdarúgó-mérkőzésen láthatják vendégül a Ferencvárost.</p>

Ugyan a két csapat már tavaly is egyazon osztályban, az NB II-ben szerepelt, de akkor még a nyíregyházi stadion volt az otthona a BVSE-nek a Fradi elleni találkozón.

Most azonban külkönösebb kockázat nélkül megrendezhető a mérkőzés a kisvárosban, hiszen a Fradi körüli hisztéria a zöld-fehérek gyengébb szereplésével tovatűnt, így az utolsó fordulóban esedékes mérkőzésnek már különösebb tétje nincs. Ez lesz a 2007/2008-as szezon utolsó mérkőzése a másodosztályban, tekintve, hogy a zárókör többi összecsapását szombaton rendezik, a Bakta viszont vasárnap 16 órától, a SportTv által közvetített meccsen fogadja nagymúltú ellenfelét.

– A rendőrség nem nyilvánította kiemelt kockázatúnak a mérkőzést, ettől függetlenül megerősített rendezői gárdával várják a vasárnapot – mondta Kozma Attila, a Baktalórántháza VSE elnöke. – Túlvagyunk a pályabejáráson, a hazai szurkolók a fedett lelátón foglalhatnak majd helyet, a Ferencvárosért szorítók ugyanezt a vendégszektorban tehetik majd meg. Jegyeket elővételben nem árulunk, a mérkőzés előtt viszont több pénztár is nyitva lesz, ezzel együtt a szurkolóknak nem árt majd időben érkezniük. Megfogyatkozott csapatunk az utóbbi hetekben tisztességgel helytállt, bízom benne, hogy egy igazán hangzatos sikerrel tudjuk lezárni a bajnokságot.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!