Sziréna

2024.05.03. 17:53

Kiderült, hogyan történhetett a halálos baleset Debrecennél

A Tények riportjában elhangzott, egy kanyarodó autót a takarás miatt nem vett észre a motoros. A halálos balesetben többen meg is sérültek.

Haon.hu

A halálos baleset áldozata egy férfi volt

Forrás: Napló-archív

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, halálos baleset történt Debrecennél, a 4-es számú főút és a Lőtér utca kereszteződésében, mikor egy motoros és egy autó összeütközött. Mint azt az Országos Mentőszolgálattól megtudtuk, a helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak, végül egy 60 év körüli nőt súlyos, egy 55 év körüli férfit és egy nőt könnyebb sérülésekkel szállítottak földi úton kórházba. Egy férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök újraélesztési kísérlete ellenére sajnos a helyszínen életét vesztette.

A halálos baleset még szerdán történt
A halálos baleset még szerdán történt
Forrás: Napló-archív

A balesettel a Tények riportjában is foglalkoztak, amelyben elhangzott, egy bekötőútról kanyarodó autó miatt történhetett a tragédia. Mint mondták, a motoros a baleset következtében métereket repült.

A műsorban kiemelték, az autó a motoros előtt haladó jármű elé kanyarodott, amit a takarásban haladó motoros nem vett észre. Az első kocsi a kanyarodó autó miatt lassított, a motor ekkor kielőzte és nekicsapódott a kanyarodónak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában