szon-sportoldal

2008.04.10. 08:31

Nem lesz szükség gázálarcra Vasváriban

<p>A Tiszavasvári–Tiszalök megyei I. osztályú futballmeccs mindig, mindenkor különös figyelemre tart számot – a szomszédvári csata pikantériája, hogy a vendég a bajnoki címért hajt, a házigazda viszont keresztbe tehet eme tervnek.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/nem-kell-gazalarc/cn/szon-news-km_01-20080409-050001">A két csapat őszi mérkőzésnek tudósítása letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A Tiszavasvári–Tiszalök megyei első osztályú futballmeccs mindig, mindenkor különös figyelemre tart számot – a szomszédvári csata pikantériája, hogy a vendégcsapat a bajnoki címért hajt, a masszív házigazda viszont keresztbe tehet eme tervnek.

Esélylatolgató

Fecsku István Mirgai László

Újfehértó–Nagyhalász 1–0 1–1

Nagykálló–Tiszabecs 2–1 2–1

Nyírtelek–Mándok 2–0 1–0

Csenger–Fehérgyarmat 1–1 2–2

Tiszakanyár–Kemecse 0–1 1–3

Kótaj–Nyírbátor 2–2 3–3

Záhony–Nyírkarász 1–0 0–0

Tiszavasvári–Tiszalök 2–1 0–1

Fecsku István edző (Tiszavasvári): – Ez az a mérkőzés, amelyre nem kell vinnem gázálarcot. Ennek a párharcnak ugyanis különös jelentősége van, annál is inkább, mert szeretnénk, ha jövőre is találkoznánk...
Sérült: Reznek. Eltiltott: Kurucz T. (három sárga lap miatt).
Mirgai László edző (Tiszalök): – Az ősszel nagyon sportszerű mérkőzésen vereséget szenvedtünk hazai pályán, remélem, most hasonló körülmények között sikerül visszavágni. Ez csak akkor sikerülhet, aha a középpályán feljavulunk és jobban koncentrálunk a kapu előtt. Sérült: nincs. Eltiltott: Dascal (három sárga lap miatt).
- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!