szon-sportoldal

2008.04.17. 12:39

A záró fordulóra is maradt tét

<p>Hatodik, hetedik vagy nyolcadik. Az alapszakasz végi helyezéseket illetően ez a három eshetőség lehetséges a Marso-Vagép NYKK élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata számára a pénteki, kaposvári záróforduló előtt.</p>

Amennyiben a nyíregyháziak nyernek és a Szolnok kikap Körmenden, akkor hatodik helyen zár a Déri-legénység, NYKK- és szolnoki győzelem esetén marad a jelenlegi hetedik hely, vereség és körmendi győzelem következtében visszacsúszna a nyolcadik pozícióba. Ugyancsak marad a hetedik helyezés akkor, ha egyszerre veszít az NYKK és a Körmend.

– Nincs más dolgunk, mint szépen befejezni az alapszakaszt – jelentette ki Déri Csaba, a nyíregyháziak edzője. – Az előjelek nem a legjobbak, hiszen úgy tűnik, Buchanant pótolnunk kell és Farkas is sérült. Ami viszont bíztató, Hódmezővásárhelyen hárman, itthon a Dombóvár ellen négyen nyújtottak extra teljesítményt a csapatból, ám sajnos, az utóbbi is kevés volt a győzelemhez. Kevesen vagyunk, így nem nagyon engedhetjük meg magunknak, hogy betlizzenek az embereink, az egyéni és a csapatteljesítmény terén is kiemelkedő produktumra lesz szükségünk ahhoz, hogy győzni tudjunk Kaposváron.

A nagy távolság és a hosszú út ellenére, a csapat ezúttal csak a mérkőzés napján, péntek reggel veszi célba a somogyi megyeszékhelyt, ahol a megérkezést követően ebéd és pihenő vár a társaságra. Az utolsó forduló mérkőzéseit, egyidőben, este hat órás kezdéssel rendezik.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!