szon-sportoldal

2008.04.23. 10:18

A feljutás küszöbére értek

<p>A Palota és az Eger ellen vívhatja ki az NB I-es szereplés jogát a nyíregyházi együttes.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/a-feljutas-kuszobere-ertek/cn/szon-news-km_01-20080423-101616">Látogatás. A Pensum-Nyíregyházi Főiskola kassai teszteléséről szóló cikk letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Beteljesülhetnek a vágyak: bajnok lehet a hét végén a Pensum-Nyíregyházi Főiskola női röplabdacsapata az NB II. Keleti csoportjában. Nem érik be ennyivel, az osztályozón szeretnék kivívni a magasabb osztályú szereplés jogát.

Szolnoki rájátszás

Az országos szövetségnél már tényként kezelik a nyíregyháziak csoportelsőségét,

hiszen a rájátszásnál bajnokként sorolták be őket. Május 2-án és 10-én

egyaránt a szolnoki Tűzoltó Csarnokban játszanak körmérkőzést a Palotával

és az Egerrel, a trióból ketten jutnak fel az NB I. Ligabajnokságba.

– Mozgalmas napokat élünk át. A szerdai, Betonút-NRK junior elleni edzőmeccs után viszonozzák a látogatásunkat a kassaiak, a szlovák Extraliga 9. helyezettje ellen kétszer is tesztelünk: pénteken 18 órától a Vasvári-iskolában, szombaton 15 órától az Eötvös-iskolában játszunk a Slavia-TU Kosice ellen – sorolta Kolozsi János, aki Nagy Attilával párt alkotva edzi az együttest négy éve.

– Szlovákiában két hete hasznos volt a gyakorlás, örömmel látjuk viszont a kassai műszaki egyetem első osztályú együttesét. Vasárnap esedékes az alapszakasz utolsó bajnokija, amennyiben nyerünk a Debreceni ARSE otthonában, bajnokok leszünk. Az előzmények és az erőviszonyok alapján erre reális az esélyünk. Mindenki egyet akar: az osztályozón is bizonyítva cél az NB I!
- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!