SZON - Autó

2012.08.30. 11:05

SZON gokartbajnokság III. futam

2012. szeptember 8-án kerül megrendezésre az évadzáró, harmadik futam. Itt hirdetjük ki a kategória nyerteseit is.

2012. szeptember 8-án kerül megrendezésre az évadzáró, harmadik futam. Itt hirdetjük ki a kategória nyerteseit is.

A BAJNOKSÁGRÓL: 2012-ben a versenyeken résztvevők három kategóriában, 60 kg alatti, 60-80 kg között, és 80 kg feletti kategóriában indulhatnak. A versenyek a már ismert forgatókönyv alapján zajlanak: szabadedzés - időmérő futamok - döntő futamok. A döntő futamokba az időmerő futamok alapján, kategóriánként a 13 legjobb köridőt futott versenyzők kerülnek be. 

A döntő futamokba az időmerő futamok alapján, kategóriánként a 13 legjobb köridőt futott versenyzők kerülnek be. A döntő futamok C B A döntőkből állnak. A C döntő győztese a B döntőbe, a B döntő győztese pedig az A döntőbe jut. Így elvileg a C döntő résztvevőinek is lehetősége van az A döntő megnyerésére, azaz a futamgyőzelemre. A versenyek első 13 helyezettje kategóriánként, vagyis a döntősök pontokat kapnak és e pontok összpontszáma alapján hirdetünk bajnokot! Nem csak a bajnokság I. - II. - III. helyezettjét díjazzuk, hanem az egyes versenyek I. - II. - III. helyezettjét is.

A versenynap programterve:

09:00 - 12:00 Szabadedzés

12:00 - 18:00 Időmérő futamok

18:00 - Döntő futamok

 

Szabadedzések: díja 1.900 Ft, amely 6 kört tartalmaz, nem kötelező, csak ajánlott!

Időmerő futamok: díja 1.900 Ft, amely 6 kört tartalmaz, 1 időmérő futamot kötelező futni az értékeléshez, a többi csak javítási lehetőség.

Döntő futamok: díjmentes, az A döntő első három helyezettje lesz a verseny első három helyezettje.

 

Kísérő programok: Kispályás foci és röplabda meccsek, valamint a Hell teraszon, színvonalas környezetben nagyképernyős kivetítőn kísérheted végig a Forma 1 időmérő edzését.

 

Tedd magad próbára egy profi pályán, légy te is részese az eseményeknek!

Sikeres felkészülést kívánunk minden versenyzőnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!