Szabolcs-Szatmár-Bereg

2018.05.20. 09:08

Kigyulladt egy melléképület Túricsén – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület, amelyben faanyagot és favágáshoz szükséges szerszámokat tároltak szombat délután Túricsén, a Petőfi utcában. A tűz az épület mellett tárolt három körbálás szalmára is átterjedt. A fehérgyarmati hivatásos és a csengeri önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűzesetnél a tulajdonos könnyebb sérüléseket szenvedett.

Zárlatos hosszabító okozott tüzet Nyíregyházán, az Esze Tamás utcában, ahol meggyulladt a családi ház kertjében lévő tuja. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, személyi sérülés nem történt.

Lehasadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely akadályozta a közlekedést szombat délelőtt Kisvárdán, az Árpád utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Nyírbátorban is hasonló eseménynél kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk a Fürdő utcában. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Árokba csapódott és felborult egy személygépkocsi szombat este Porcsalma és Ökörítófülpös között. A csengeri önkormányzati és a tyukodi önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a járművet kerekeire visszaállították. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!