Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.24. 16:58

Két új körzeti megbízotti irodát adtak át megyénkben

Ópályi, Nyírcsaholy - A rendőrség ünnepélyes keretek között adtak át szerdán, a hivatalos Rendőr Napon körzeti megbízotti irodát Ópályiban és Nyírcsaholyban.

Ópályi, Nyírcsaholy - A rendőrség ünnepélyes keretek között adtak át szerdán, a hivatalos Rendőr Napon körzeti megbízotti irodát Ópályiban és Nyírcsaholyban.Az átadáson részt vett, az Országos Rendőr- főkapitányság képviseletében Lajtár József r. vezérőrnagy gazdasági főigazgató, Dr. Tarcsa Csaba r. ezredes a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint a települések polgármesterei.

Erdélyi Miklós Ópályi polgármestere elmondta: rövid idő állt rendelkezésünkre ennek az irodának a kialakítására, de mindent megtettünk a dolgozókkal, hogy időre elkészüljünk. Azt gondolom, a tisztességes embereknek a biztonságára vigyázni kell, a nem jóravaló embereket pedig fülön kell fogni. Ópályiban a rendes embereknek érezni kell, hogy mögöttük van a rendőrség, és az állam.

Lajtár József a rendőrnapra utalva kijelentette: ezeknek a rendezvényeknek a középpontjában mindig önök vannak, akikért a rendőrség van. Egy szervezet akkor tudja jól ellátni a feladatát, ha érzi valamennyi lakos, hogy biztonságban van, ha tudja, úgy termel, hogy ő is fog aratni. Ezt szolgáljuk, amikor a közrend, közbiztonság érdekében a kormány célkitűzéseit megvalósítjuk. Az avató ünnepség kulcspontja volt, amikor a település első embere átadta az iroda kulcsát a KMB parancsnokának. Ezt követően Lajtár József és Tarcsa Csaba, valamint a település első embere átvágták a nemzeti színű szalagot, és megtekintették a takaros ki irodát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!