Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.24. 19:39

A munkáról és a hitről beszél az agysebész és a jezsuita atya Kisvárdán

Kisvárda – Csütörtökön –25–én– este hat órától a görög katolikus templomban Dr. Csókay András agysebész és a 87 éves P. Csókay Károly jezsuita atya (az atya több évtizedet szolgált Latin Amerikában, így Ferenc pápa hazáját és „egyházát” is jól ismeri) vallanak életükről, munkáikról, hitükről a hit évében.

Kisvárda – Csütörtökön –25–én– este hat órától a görög katolikus templomban Dr. Csókay András agysebész és a 87 éves P. Csókay Károly jezsuita atya (az atya több évtizedet szolgált Latin Amerikában, így Ferenc pápa hazáját és „egyházát” is jól ismeri) vallanak életükről, munkáikról, hitükről a hit évében.A kötetlen beszélgetésen közreműködik a kispapok Szent Damján kórusa. A kispapok kórusa a Szent Damján Tábor javára (fogyatékosok tábora) felajánlást elfogadnak.

Ezek a programok készítik elő a szombaton délután kezdődő Görög katolikus Egyházmegyei Missziót, (a katolikus hívők több napos időszaki lelkigyakorlata. A misszió–hivatás; küldetés –Magyar Értelmező Kéziszótár.) valamint a vasárnapi templombúcsút. A templom védőszentje Szent György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!