Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.08.27. 14:47

Ön nyaralt idén vagy dolgozott egész nyáron?

<p>Nyíregyháza - Az iskolások már elkezdték a visszaszámlálást a tanévnyitóig, ami azt jelenti, hogy lassan beköszönt az ősz. Kíváncsiak voltunk, hogy a nyíregyházi belvárosban sétáló embereknek sikerült-e kikapcsolódni ezen a nyáron?&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/nyaralas-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A megkérdezett járókelők nagy részének volt alkalma elutazni pár napra a nyár folyamán. Érdekes, hogy a hölgyek szívesebben meséltek nekünk a nyári élményekről, mint az urak. Többen mentették a gonosz főnököket, akik nem engedélyezték a szabadságot és csak röviden annyival zárták le a beszélgetést: „Egész nyáron dolgoztam.”

Ha statisztikát kellene állítanunk elmondható, hogy többen nyaraltak külföldön, mint itthon, de, aki az országhatáron belül maradt, állítja, hogy hazánknak is vannak gyönyörű helyei, nem feltétlenül kell más országba utazni ahhoz, hogy szépet lássunk. Volt olyan is, aki a munkatársaival közösen szervezett programot a nyárra.

Egy nyugdíjas hölgy kamerán kívül elmondta, hogy szeretett volna üdülni valahol, de sajnos ezt egészségi állapota és anyagi kerete nem engedélyezte, a spórolt pénzük is a lakás felújítására lett elköltve, így idén csak álom marad a nyaralás.

Pénztárca-kímélő megoldásnak ígérkezik, hogy sokan a nyári szezon lecsengésével pótolják az elmaradt pihenést. Összességében elmondható, nem vagyunk elégedetlenek, volt lehetőségünk a kikapcsolódásra a nyáron.

Kapcsolódó cikkek:

- K.Anita -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!