Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.19. 13:44

Keresik Apagy legerősebb emberét

<p>Apagy - Az ebéd elfogyasztása, illetve a főzőverseny eredményének kihirdetése után 14 órától kulturális műsorral folytatódik az apagyi falunap a Halas-tónál.</p>

Szombaton kiderül, hogy ki Apagy legerősebb embere. Juniálist rendez ugyanis az apagyiHalas-tónál a helyi önkormányzat június 21-én, s ennek keretében 11 órától erő- és ügyességi feladatok várnak az izmos jelentkezőkre.

Persze, a programsorozat már 9 órakor elkezdődik a főzőversennyel. Kiss István polgármester 10 órakor nyitja meg a falunapot, majd gyermekek számára lesznek műsorok. Az íjászattal is megismerkedhetnek az érdeklődők 10 órától. Az ebéd elfogyasztása, illetve a főzőverseny eredményének kihirdetése (13.30 óra) után 14 órától kulturális műsorral folytatódik a falunap.

A délután folyamán fellépnek az apagyi óvodások és iskolások, Kiss Gábor és színész társai musicalslágereket énekelnek, szerepel a helyi Írisz ír tánccsoport, lesz apagyi lakodalmas, táncbemutató, rockzene. A program tűzijátékkal fejeződik be 21.30 órakor.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!