Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.05. 14:22

Csütörtöktől szóbeli érettségi

<p>Nyíregyháza - Csütörtök reggel megkezdődtek az emelt szintű szóbeli érettségik. A Zrínyi Ilona Gimnáziumban jártunk, és ott érdeklődtünk az igazgatóhelyettestől, és az érettségizőktől. <dia width="900" height="700" alt="Csütörtöktől szóbeli érettségi 2008.06.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Cs_t_rt_kt__337_l_sz_beli__retts_gi_2008_06/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Csütörtöktől szóbeli érettségi 2008.06.05." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/erettsegi-szobeli-emeltszintu-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank">Nézze meg a videót: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Kapcsolódó  cikkek:

  • Rendben lezajlottak a kötelező tárgyból tett érettségi vizsgák
    Szerdán zavartalanul lezajlottak a kötelező tárgyakból - magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem - tett érettségi vizsgák. Csütörtökön angol nyelvből folytatódott az írásbeli érettségi, a további írásbeli vizsgák május 27-éig tartanak.

  • Érettségi 2008 - a tételek
    Hétfő reggel rendben megkezdődtek az írásbeli érettségik, rendkívüli eseményről nem érkezett bejelentés.

  • Puska mustra
     cím ezúttal nem a lőfegyverekre utal, hanem annak járunk utána, hogyan változott a diákok puskázási szokása az elmúlt évek alatt. Vannak-e XXI. századi módszerek arra, hogy csemetéink a számadásnál okosabbnak tűnjenek?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!