Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.22. 11:26

Kapával oldották meg a vitát Nagyarban

<p>Nagyar - Kedden Nagyar községben két szomszéd férfi szóváltásba keveredett, mivel egyiküket zavarta a másik kutyáinak ugatása.</p>

A 61 éves kutyatulajdonos a nézeteltérést úgy próbálta meg rendezni, hogy 56 éves szomszédját a kerítésen keresztül egy kapa tompa végével egy esetben fejbe vágta. A sértett az ütés következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

  • Csalás miatt körözték egy nyíregyházi férfit
    A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei szerdán éjszaka elfogtak egy 27 éves nyíregyházi férfit, akit a Nyíregyházi Városi Bíróság körözött csalás elkövetése miatt.

  • Szerszámokat zsákmányolt Mérken
    Mérken egy gazdasági épület ajtaját feszítette ki ismeretlen tettes, és onnan gépi és kézi szerszámokat tulajdonított el. A lopással okozott kár 235.000 Ft, míg a rongálással 5000 Ft kár keletkezett.

  • Lakásbetörés Nyíregyházán
    Szerda reggelre virradóan egy nyíregyházi épülőfélben lévő lakásba a lakatpánt lecsavarozásával hatolt be ismeretlen tettes, ahonnan kézi szerszámokat tulajdonított el mintegy 400.000 Ft értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!