Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.27. 09:33

Jön a 30 napos bérlet!

<p>Nyíregyháza - A Megyei Jogu Város közgyűlése a 2008. május 26-i ülésen döntött arról, hogy 2008. június 1-től a menetrend szerinti helyi autóbusz-közlekedésben is bevezetésre kerül a 30 napos autóbusz bérlet.</p>

A 30 napos bérlet bármely kezdőnappal kiváltható és a kezdőnapon 0 órától a tárgyhónapot követő hónap azonos napját megelőző napon 24 óráig jogosít utazásra. A 30 napos bérletek ára azonos a havi bérletek árával.

A 30 napos bérlet legfeljebb 2 hónapra váltható meg előre. A több hónapra előre megváltott 30 napos bérletek kiadása külön szelvényen történik. Egyebekben a 30 napos bérletre, a havi bérletre vonatkozó szabályok az irányadóak.

Természetesen havi bérlet továbbra is váltható. A havi bérlet a tárgyhónap 5. napjáig váltható és a tárgyhónap 1. napjától a tárgyhónapot követő hónap 5. napján 24 óráig érvényes - tudtuk meg Danku Andortól, a Szabolcs Volán helyi személyszállítási igazgatójától.

Kapcsolódó cikkek:

  • Harmincnapos bérlet a Szabolcs Volánnál
     A GKM rendelete alapján a Szabolcs Volán Zrt. május 1-től bevezette a helyközi (távolsági) autóbusz-közlekedés területén a 30 napos bérletet mind a teljes árú, mind pedig a kiemelt kedvezményű bérletek körében.
  • Trolibuszok Nyíregyházán?
    Egy a forgalom elől elzárt útszakaszon szombaton kipróbálták, milyen lenne ha troli közlekedne Nyíregyházán, meglestük a tesztet.   
  • Forgalombiztonsági vetélkedő Nyíregyházán
    Az országos közúti tömegközlekedés vállalatainak járművezetői nagymértékben hatással vannak a közlekedési kultúrára, a közlekedés biztonságának alakítására, hiszen vezetési tudásuk, elméleti felkészültségük záloga a biztonságos közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!