Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.16. 09:26

Elszaladt a nyugdíjjal a nagycserkeszi rabló

<p>Nagycserkesz - Nagycserkeszi házuk udvarán számolgatta a postástól előzőleg átvett nyugdíjat egy 80 és egy 84 éves asszony csütörtökön napközben.</p>

Egy általuk ismeretlen fiatalember egyikük kezéből kikapott 70.000 forintot és elszaladt vele.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja a sértettől kapott leírás alapján, hely- és személyismeretének köszönhetően rövidesen elfogta a feltételezett elkövetőt. A 21 éves helybeli lakos addigra kb. 10.000 forintot elköltött a néniktől zsákmányolt összegből, a többit lakásán elrejtve megtalálták. A büntetett előéletű gyanúsítottat, aki ellen vagyon elleni bűncselekmény miatt jelenleg is folyik eljárás, őrizetbe vették.

 

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

  • Határsértők Beregsuránynál
    A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei csütörtökre virradóan a Beregszászi erdőben vettek észre három személyt.

  • Tornádó együttműködés
    A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság járőrei csütörtökön délelőtt Tunyogmatolcson igazoltattak egy helybeli autós.

  • Őrizetben a nyíregyházi kerékpártolvaj
    Az Érkerti Rendőrőrs őrizetbe vette azt a 44 éves nyíregyházi hajléktan férfit, aki a megalapozott gyanú szerint azt elmúlt hónapokban számos kerékpárt lopott el a városban, majd a piacon párezer forintért adta el őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!