Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.08. 06:27

Segítséget várnak szorult helyzetükben

<p>A szüleim elváltak, és édesapám megvásárolta a ház fele részét az édesanyámtól. Sajnos, édesapámat elengedték a munkahelyéről és nem tudtuk fizetni a kölcsönt. Nagyon szomorú, de nem találunk munkát.</p>

Olvastam egy cikket egy anyukáról, aki segítséget kért az olvasóktól, mert elárverezik a házukat.

Sajnos, soha nem hittem volna, hogy egyszer én is ilyen helyzetbe kerülhetek. Édesapámmal lakom egy házban és a négyéves kislányommal. A szüleim elváltak, és édesapám megvásárolta a ház fele részét az édesanyámtól. Sajnos, édesapámat elengedték a munkahelyéről és nem tudtuk fizetni a kölcsönt.

Nagyon szomorú, de nem találunk munkát. Apa ötvenen túl nem kell sehová, pedig jó szakmája van. Nekem pedig nincs gyakorlatom, s amikor mondom, hogy kisgyermekes anya vagyok, egyből elutasítanak. Nagyon szorít az idő, bármilyen segítséget elfogadunk. Nem tudnánk hová menni, és a házat is sajnáljuk, mert az egész életünk benne van. Bármilyen segítséget elfogadunk. Segítséget, munkaajánlatot a 06-30/293-9196-os telefonszámra várok.
Egy kétségbeesett anya

Kapcsolódó cikkek:

  • Sürgős segítséget vár egy anya
    Két gyermekét egyedül nevelő édesanya vagyok. Több, mint két évtizedet folyamatos munkaviszonyban töltöttem. Az állásom másfél éve szűnt meg, leépítés folytán.

  • Felőrülnek a gondok
    Egyedülálló anyukaként nevelem a 12 éves fiamat, és a 6 éves kislányomat. Nagyon nehéz helyzetben élek - írta egy anyuka.

  • Együtt sírtak az örömtől
    A Kállósemjénben élő, két gyermekes, nehéz körülmények között elő fiatal házaspárnak sokan ajánlották fel segítségüket.

  • Százezer forinttal segített
    A Kelet-Magyarország múlt heti Utánajártunk oldalán egy fiatal házaspár, Meszesán Zoltán és Kata történetével ismerkedhettek meg olvasóink. Százezer forinttal segített 2007.09.27. 


    •  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!