Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 15:49

Jótékonysági gálaműsor sérült fiatalokért Kisvárdán

<p>Kisvárda - A kisvárdai intézmény az értelmi fogyatékkal élő és autista, Down-szindrómás gyermekek és fiatalok gondozásával, fejlesztésével foglalkozik.</p>

Jótékonysági gálaműsort rendez a Kisvárdai Városi Bölcsőde és Rehabilitációs Napközi Otthon és a Sérült Gyermekekért Alapítvány a Várszínház és Művészetek Házában április 12-én 18 órától.

A programban fellép Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor, Dolhai Attila, a Doktorock Színtársulat, és a sérült fiatalokból álló Napsugár Színjátszócsoport. A szervezők a jótékonysági célú rendezvény bevételét a fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok életminőségének javítására használják fel. Az intézmény ugyanis az értelmi fogyatékkal élő és autista, Down-szindrómás gyermekek és fiatalok gondozásával, fejlesztésével foglalkozik. A rendezvény célja a fogytékkal élők segítésén túl az is, hogy Kisvárda kulturális életébe is beilleszthető, színvonalas műsor keretében mondjanak köszönetet az intézmény és az alapítvány eddigi és jelenlegi támogatóinak és a gálára belépőjegyet váltó közönségnek.

- M. Magyar László - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!