Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.21. 20:43

Hűségesen vigyázott a halott gazdára Szatmárcsekén

<p>Szatmárcseke - Vasárnap délelőtt Szatmárcsekénél a Tiszában találták meg egy 70 éves helyi férfi holttestét. <dia width="900" height="700" alt="Hűségesen vigyázott a halott gazdára Szatmárcsekén 2008.04.21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/H__369_s_gesen_vigy_zott_a_halott_gazd_ra_S/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hűségesen vigyázott a halott gazdára Szatmárcsekén 2008.04.21." /></a></dia></p>

A bácsi az előző este halászni ment a folyóra és valószínűleg belecsúszott a vízbe. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárást indított a körülmények tisztázására – tájékoztatta olvasóinkat Fülöp Gergely rendőr főhadnagy szóvívő.

A holttestet a Mátészalkai tűzoltóság speciálisan képzett búvárai hozták ki a partra, ahol a szerencsétlenül járt horgász kis testű kutyája nem mozdult az élettelen gazda mellől. A kutyához az Állatbarát Alapítvány munkatársait hívták, akik gondoskodtak a hűséges kiskutya elhelyezéséről.

Gagamester üzenete az olvasókhoz:

"Én egy Csekéről elszármazott ember vagyok. Nagyon jól ismertem ezt a szerencsétlenül járt férfit, és a kutyáját is. Volt alkalmam otthontartózkodásom során többször találkozni velük és játszani a kutyussal. Ez a kutya egy olyan ragaszkodó állat, amelyet még soha nem láttam. Nagyon kedves, aranyos, játékos és nagyon hűséges, melyet az is bizonyít, hogy nem akart mozdulni mellőle, és le is kellett a zsákszélét súlyozni, mert akkor is a gazdája mellé akart bújni, aki már nem tudott többé életjelet adni magáról. Soha nem hagyta egy pillanatra sem el a gazdit. Az állatot egy nyíregyházi menhelyre szállították az Állatbarát Alapítvány munkatársai. Mivel én már nem ott lakok és nincs lehetőségem befogadni a lakhelyem miatt, ezúton kérek minden állatszerető embert, aki megteheti és szívesen befogadna egy kutyát, hogy fogadja be, mert nagyon hálás, és hűséges.
Remélem írásom meghallgatásra talál, és nagyon hamar új gazdira talál ez a csöppség, amely nagyon megérdemli a szeretet.
Valamint ha már alkalmam adódott hangot adni véleményeknek, remélem hogy mindenki, akinek lehetősége van kutyát örökbefogadni, az tegye. Én is így fogok cselekedni, ha egyszer egy kertes házba költözök. Köszönöm a lehetőséget, és azoknak akik ezt elolvassák." Gagamester

Kapcsolódó cikkek:

 

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!