Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.21. 11:37

A nap előfizetője a pócspetri Csillám András

<p>Pócspetri - A Pócspetriben élő Csillám András évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.</p>

– Talán már 40-50 éve is van annak, hogy olvasója lettem a lapnak. 87 éves vagyok, négy gyermekem, öt unokám és két dédunokám van. Reggel, mikor megérkezik az újság, a kézbesítő távozása után máris megyek a postaládához. Mindig hátulról kezdem fellapozni, átnézem a gyászjelentéseket, van-e ismerős közöttük. Szinte minden cikket elolvasok napközben, többször is kézbe veszem a Keletet egy-egy pihenő alkalmával.

Átböngészem az olvasói leveleket és megnézem a várható időjárást. Érdekelnek a nyugdíjasokat érintő cikkek, a megyei és országos hírek. Legtöbb időt az első két lapnak szentelek, figyelemmel kísérve a politikai változásokat, ha úgy tetszik: csatározásokat, s kíváncsian várom a fejleményeket, hová vezetik ezt az országot. Mikor a család hazajön, az érdekesebb híreket átbeszéljük. A sport nem nagyon érdekel, de szeretem a keresztrejtvényt. Soknak tartom a hirdetéseket és a reklámokat. Tudom, hogy a lap működéséhez ez szükséges, de jobban örülnénk, ha a kertészkedéssel kapcsolatosan több cikk jelenne meg a reklám helyett. Elégedettek vagyunk a Kelet-Magyarországgal, érdekel mi történik idehaza és külföldön. Az idők folyamán szinte családtaggá vált a napilap – mondta el előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!