Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.07. 10:46

Ülésezett a Megyei Ipartestületek, Kisvállalkozások Szövetsége Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Többek között a regionális szakképzés területén is koordinátori szerepkört kap valamint kézműipari klaszter létrehozásáról döntött idei első elnökségi ülésén a Megyei Ipartestületek, Kisvállalkozások Szövetsége.</p>

Elsőként az ország iparosságán belül egy fém és gépipari–, de ha lehetőség nyílik rá egy még több szakmát felölelő kézműipari klaszter INTERREG program keretében történő létrehozásáról döntött idei első elnökségi ülésén, pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Ipartestületek, Kisvállalkozások Szövetsége.

Géresi József elnök lapunknak elmondta: az IPOSZ megyei szervezete 2008. évi munkatervében többek között szerepel a határon átnyúló „iparos kapocs" kialakítása magyar és ukrán vállalkozók között, a létrejött országos iparos jogsegély szolgálatnak az Észak-alföldi Régióban történő koordinálása Nyíregyházáról az IPOSZ Székházból, s ugyanitt alakítják ki annak az internetes szolgáltatói rendszernek a terminálját is, amelyet az országos iparos szövetség hívott életre.

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!