Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.30. 18:02

A SZDSZ megyei elnöke visszautasítja a vádakat

<p>Nyíregyháza - Jüttner Csaba, az SZDSZ megyei elnöke juttatta el közleményét a SZON-hoz, ebben Tilki Attila, a Fidesz megyei elnöke által március 28-án tartott sajtótájékoztatójára kívánt reagálni.</p>

Tilki Attila minősíthetetlen , személyemet rágalmazó hamis állításait visszautasítom és őt azok visszavonására kérem. Amennyiben ezt a jövő hét folyamán a sajtótájékoztatóhoz hasonló nyilvánosság előtt nem teszi meg, becsületem és személyiségi jogaim védelmében jogi lépéseket teszek.

Az SZDSZ tisztújításával kapcsolatos szabálytalanságokat Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében legjobb tudásom szerint vizsgáltam és vizsgáltattam, az eredményről a sajtónak tájékoztatást adtam. Utóbbi esetben mint megyei elnök rendőrségi vizsgálatot is kértem. Az igazság kiderítésére ettől jelentősebb lépést nem tehetek.

A 2005-ös tisztújítás után lettem a megyei SZDSZ elnöke, ha Tilki Attila minimális pontosságra törekszik, nem igyekszik az ez előtti időszak vélt problémáival befeketíteni.

Ha elvakult politikai indulat helyett a tisztánlátás igénye vezeti nem vetül rá emberek személyes adataival való visszaélés gyanúja.

Kérdezem: legális forrásból jutott e a megyei Fidesz az általa idézett és TV kamerák előtt bemutatott listákhoz. Honnan vette a bátorságot, hogy személyek és települések nevének említésével, TV kamerák előtti megjelenítésével embereket hozzon gyanúba. Olyan embereket akik többségükben állításuk és egyéb bizonyítékok alapján a küldöttgyűlésen jelen voltak, ill. kisebb részben olyanokat, akik vétlenek abban, hogy nevükkel visszaéltek.”

Vásárosnamény, 2008. 03. 30.
Jüttner Csaba

 

Előzmények:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!