Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.26. 06:04

Olvasóink írják

<p>Nyíregyháza - Csemegézzen Ön is olvasóink leveleiből!.</p>

Elismerték munkájukat
A Szociális Gondozási Központ november 21-én bensőséges megemlékezéssel köszöntötte nyugdíjas dolgozóit. Az ünnep mindig örömmel tölti el az ember lelkét és alkalmat ad a visszaemlékezésre. A szépen terített asztal és a szerény ajándék könnyeket csalt nyugdíjasaink csillogó szemébe. A közös emlékek és az együttlét megerősítettét őket abban, hogy egy olyan közösségben dolgoztak, ahol nem feledkeztek meg róluk. Az intézmény vezetői elismerő szavakkal méltatták a munkájukat és jó egészségben eltöltött, boldog életet kívántak mindnyájuknak.
Román Demeterné igazgató, Nyíregyháza

Szívén viseli sorsunkat
Mozgásszervi fogyatékos emberré váltam, műtétek során estem át, azóta nem tudok tömegközlekedési eszközre szállni. Rájöttem, csak egyetlen lehetőségem van kimozdulni a hétköznapok egyhangúságából, ha jogosítványt szerzek. Hosszú utánajárás után jutottam el Oroszné Dankó Mária autósiskolájához. Az ő iskolája az egyetlen a megyében, de még a régióban is, aki ilyen emberek oktatásával foglalkozik. Rengeteg türelemmel és odafigyeléssel juttatja tanulóit megfelelő tudáshoz. Még az olyan „kétbalkezeseket” is, mint én, aki még biciklizni sem tudott...

Hányatott sorsunkon úgy próbál segíteni, hogy kedvezményt ad a képzési díjból, mely a pótórákra is vonatkozik. Célja nemcsak a jogosítvány elérése, ha kell, segítséget nyújt az autóvásárlásban, a jármű előírásoknak megfelelő átalakításában, és ha kell, a volt tanulót elkíséri egy-két próbaútra is. Mindezt merő önzetlenségből és emberbaráti szeretetből teszi. Igyekszik a későbbiek folyamán is nyomon követni sorsunkat ezen a téren. Minden diákjába lelket önt, és nem engedi, hogy feladjuk, ha kudarc ér bennünket. További munkájához sok sikert, erőt, egészséget kívánok!
Nyakó Anna, Baktalórántháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!