Sport

2019.04.07. 19:32

"A végjátékra elfáradtunk"

Hajdú-Bihar - A megye II. felsőági bajnokság 2. fordulójának vasárnapi napján csak egy meccset játszottak, amelyen összesen 5 gól született.

Hajdú-Bihar - A megye II. felsőági bajnokság 2. fordulójának vasárnapi napján csak egy meccset játszottak, amelyen összesen 5 gól született.

Létavértes SC ’97–Téglási VSE 3–2 (1–1)

100 néző. Vezette: Csiszár K. (Hajdú I., Dobi Zs.)

Létavértes: Fekete S. – Tóth L. (Bakó L.), Bora Z., Szabó Zs., Papp Z., Mázló D., Balogh J. (Kontor G.), Vónya P., Derecskei L., Demján J., Laczkó I. Edző: Kontor Gábor.

Téglás: Oláh B. – Móré B., Szabó G., Aradi L., Papp F. (Tóth Cs.), Fejes I., Nagy M., Künstler A., Szőllősi L. (Kovács G.), Kocsány Z. Edző: Nagy Imre.

Gól: Bora Z., Vónya P., Bakó L., illetve Nagy M., Tóth Cs. Jók: Oláh B., Nagy M., Kocsány Z., Fejes I. Ifi: 1–5.

Kontor Gábor később nyilatkozik.

Nagy Imre: A mérkőzés előtt nagyon sok problémával küszködtünk, sok volt a hiányzónk. Akik pályára léptek partiban voltak a hazai csapattal, de a végjátékra elfáradtunk, és hibáinkat góllal büntette a hazai csapat. Kis szerencsével pontot, pontokat szerezhettünk volna, de ha hét közben nem teszünk érte semmit, akkor ne csodálkozzunk rajta, hogy hétvégén Fortuna nem áll mellénk.


[related-post post_id="4196861"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!