Sport

2018.12.27. 08:08

Gólokban nem lesz hiány: újra itt a Real Team Kupa

Debrecen - A több találat érdekében idén ismét 5x2-es kapukra játszanak majd a csapatok.

Debrecen - A több találat érdekében idén ismét 5x2-es kapukra játszanak majd a csapatok.

Ebben az évben sem maradnak a két ünnep kötött futball nélkül a debreceni sportbarátok, hiszen csütörtöktől vasárnapig ismét pattog a labda a Hódosban megrendezett Tutti Gelati Real Team Kupán. A tornára az ország minden szegletéből érkeznek a csapatok, hogy kiderüljön, ki a legjobb hazánk legnagyobb kispályás rendezvényén.

– Tizennyolcadik alkalommal rendezzük meg a tornát, a hagyományoknak megfelelően december 27-től négy napon keresztül tartanak majd a küzdelmek – ismerteti Debreceni Péter szervező. – Csütörtökön és pénteken délután egy órától, szombaton délelőtt tíztől, míg vasárnap, a döntő napján reggel nyolctól kezdődnek az események a Hódosban. Az első három nap a selejtezőké: 7 csoportban 28 csapat részvételével zajlik a megmérettetés, ahonnan az első két helyezettek és a legjobb két csoport harmadik jut a 16 közé, onnantól pedig már kieséses rendszerben folyik majd a harc a trófeáért.

Régi és mai sztárok

A jó színvonal garantált, hiszen a parketten jelenlegi futsal- és strandfoci-válogatottak, valamint élvonalbeli nagypályás labdarúgók is szerepelnek majd. A teljesség igénye nélkül néhány név azok közül az egykori és mostani futballsztárok közül, akiket a pályán láthat a közönség: Bogdanovics Igor, Kerekes Zsombor, Madar Csaba, Holman Dávid vagy éppen Gazdag Dániel, de természetesen a DVSC focistái is megmutatják magukat.

– Idén a több gól reményében visszaváltunk az 5x2 méteres kapukra. Ahogy az már megszokott, a selejtezőnapokon a 14 éven aluli gyermekek ingyen tekinthetik meg az eseményeket, vasárnap ez a helyszín befogadóképessége miatt már sajnos nem lehetséges. A bronzmeccs vasárnap délután négytől, míg a döntő öt órától kezdődik majd – tudatta Debreceni Péter.

A rendezők tájékoztatása szerint a torna eseményeit élőben a www.realteamkupa.hu oldalon lehet majd követni.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!