Sport

2018.11.20. 13:44

Lassan visszatér Tabakovic

Debrecen - Az előző szezon házi gólkirálya, Haris Tabakovic idén júliusban, a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett elülső keresztszalag-szakadást – számolt be róla a piros-fehérek <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/video-tabakovic-eletem-legrosszabb-idoszakan-vagyok-tul" target="_blank">hivatalos honlapja</a>.

Debrecen - Az előző szezon házi gólkirálya, Haris Tabakovic idén júliusban, a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett elülső keresztszalag-szakadást – számolt be róla a piros-fehérek hivatalos honlapja.

A svájci-bosnyák kettős állampolgárságú labdarúgó az elmúlt időszakot Szerbiában és Svájcban töltötte, de a keddi napon visszatért a DVSC-hez, és immár itt folytatja a rehabilitációt.

Azt, hogy Tabakovicnak miként teltek a napjai, az érintett mesélte el.

„Az elmúlt időszak életem legrosszabb időszaka volt, de most már jól érzem magam. Volt egy edzőm, akivel mindennap tréningeztem. Nagyon boldog vagyok, hogy ismét itt vagyok. A téli szünet után visszamegyek Belgrádba, ahol megnézik a térdemet. A felkészülés kezdetére pedig visszatérek” – mondta Tabakovic. (HBN)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!