Sport

2017.08.16. 12:41

Holmanért 700 ezer eurót fizetett a Slovan

Debrecen - Kedden este végleg eldőlt, hogy távozik a DVSC-től Holman Dávid, aki a szlovák élvonalban szereplő Slovan Bratislavához igazolt – adta hírül a szikár tényeket a <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/holman-david-a-slovan-bratislavahoz-igazolt" target="_blank">Loki honlapja</a>, ahonnan az is kiderült, a labdarúgó 2016 telén kötött négyéves szerződést a debreceni csapattal, 44 NB I-es mérkőzésen szerepelt a Lokiban, ez idő alatt 9-szer talált az ellenfelek kapujába.

Debrecen - Kedden este végleg eldőlt, hogy távozik a DVSC-től Holman Dávid, aki a szlovák élvonalban szereplő Slovan Bratislavához igazolt – adta hírül a szikár tényeket a Loki honlapja, ahonnan az is kiderült, a labdarúgó 2016 telén kötött négyéves szerződést a debreceni csapattal, 44 NB I-es mérkőzésen szerepelt a Lokiban, ez idő alatt 9-szer talált az ellenfelek kapujába.

Holman új klubja már „beszédesebb” volt, a Slovan Bratislava honlapjáról kiderült, az átigazolás teljes költsége 700 ezer euro volt, négy évre kötelezte el magát Holman a pozsonyiakhoz, s a hétvégén már pályára is lép Nagyszombatban.

– Értékes erősítést kaptunk a támadó középpályás posztra. Az elmúlt fél évben megfigyeltük a játékát, Dávid nagyon kreatív és intelligens focista, aki gyorsan be fog illeszkedni a csapatba. Kiváló technikával rendelkezik, jók a fizikai képességei és a gondolkozásmódja. Több csapat is érdeklődött iránta, ezért nagyon örülünk, hogy a mi klubunknak sikerült szerződtetnie – nyilatkozta a klub alelnöke ifj. Ivan Kmotrík.


[related-post post_id="3583309"]

[related-post post_id="3583060"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!