Sport

2017.07.23. 08:54

Autogramot kapott a jamaicai szupersztártól

Nyíregyháza - A Monacóban mindenkivel közvetlenül viselkedő Usain Bolt Széles Imre edzőt is meglepte.

Nyíregyháza - A Monacóban mindenkivel közvetlenül viselkedő Usain Bolt Széles Imre edzőt is meglepte.

Szemtől szemben állni a kilencszeres olimpiai bajnokkal, nem akármilyen érzés, autogramot kapni tőle pedig már-már felbecsülhetetlen értékű kincs. Márpedig Széles Imrével, a Nyíregyházi Sportcentrum atlétikai edzőjével ott szemezett Usain Bolt, aki alá is írta a róla szóló életrajzi könyvet is. Mindez Monacóban, a Diamond League versenysorozat soros állomásán történt, ahol a jamaicai szupersztár 9.95 másodperccel nyerte meg a 100 métert.

– A futása után körbejárta a stadiont Usain Bolt, és senkit sem hagyott ki azok közül, akik fotót akartak készíteni róla vagy aláírást kértek tőle – mesélte a nem mindennapi élményt Széles Imre. – Egy órán át tartott mire körbeért a stadionon, és mindenkivel nagyon közvetlenül viselkedett. Nekünk a versenyt követően sikerült találkoznunk vele, és aláíratni a magyar nyelven is megjelent életrajzi könyvét.

Nem sok ilyen lehetőségük lesz még a rajongóknak, hogy aktív sportolóként kérjenek aláírást Bolttól, hiszen a londoni világbajnokság után szögre akasztja a szögest a 100 (9.58) és 200 méter (19.19) világcsúcstartója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!