Sport

2017.05.31. 19:28

Több mint kétezren sportoltak Debrecenben a Kihívás Napján

Debrecen - A korábbi évekhez hasonlóan ismét nagy sikere volt az MSE Klaszter Kft., Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Debreceni Sportcentrum Kft. által szervezett programnak.

Debrecen - A korábbi évekhez hasonlóan ismét nagy sikere volt az MSE Klaszter Kft., Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Debreceni Sportcentrum Kft. által szervezett programnak.

Kicsik és nagyok egyszerre mozogtak egy időben több cívisvárosi helyszínen a Kihívás Napja alkalmából. Az Oláh Gábor utcai sportkomplexumban a Hunyadi János Általános Iskola és a Hatvani István Általános Iskola diákjai hasonló létszámmal képviselték intézményüket.

A Debreceni Jégcsarnokba a legtöbb tanulót a Vörösmarty Mihály Általános Iskola delegálta, míg a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont előtti téren a Szent József Általános Iskola és Gimnázium tanulói voltak többségben.

Összességében a három helyszínen közel 2100-an vettek részt szervezett körülmények között a tizenöt perces testmozgáson, ahol a Corpus Fitness és a Vezér Fitness trénerei diktálták a tempót. Az esemény után minden gyerek csokit kapott, míg a legnagyobb létszámmal megjelenő intézmények értékes sportszercsomaggal gazdagodtak.

A Debreceni Egyetem sporttelepén a Bolyai János Általános Iskola növendékei mozogtak.

A Kihívás Napján résztvevő intézmények:

Bolyai János Általános Iskola, Fazekas Mihály Gimnázium, Faragó utcai Óvoda, Hatvani István Általános Iskola, Hunyadi János Általános Iskola, Kazinczy Ferenc Általános Iskola, Lilla Téri Általános Iskola, Szent Efrém Görög katolikus Iskola, Szent József Általános Iskola és Gimnázium, Vörösmarty Mihály Általános Iskola

- Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!