Sport

2017.01.09. 15:54

Győzelemmel kezdenék az évet

Balmazújváros - Ismét pályán a Balmaz: a Dabas elleni Liga Kupa-meccsel indul az új esztendő a kézisek számára.

Balmazújváros - Ismét pályán a Balmaz: a Dabas elleni Liga Kupa-meccsel indul az új esztendő a kézisek számára.

Szűk egy hónappal ezelőtt vívott utoljára tétmeccset a Kőnig-Trade Balmazújváros csapata: december 16-án, az NB I. 14. fordulójában hazai pályán csaptak össze a Váccal Bali Richárdék, akik 24–19-re meg is nyerték a találkozót.

– Utolsó bajnokink után kaptunk két és fél hét szünetet, amely alatt mindenki kipihenhette magát, és lelkiekben felkészülhetett az előttünk álló kihívásokra. Január 3-án találkoztunk először, azóta napi két edzéssel készülünk, próbáljuk összerakni azt a játékot, amelyet majd be szeretnénk mutatni a jövőben – kezdett bele Balázs Sándor, az Újváros balátlövője.

Teljesen elfogadták

A kézisnél érdeklődtünk arról is, milyen a hangulat a tréningek alatt, mennyire sikerült már összecsiszolódni Magi Serra vezetőedzővel, aki december eleje óta irányítja az együttest. – Még nincs meg a teljes összhang, de jó úton haladunk. Az edzések remek hangulatban telnek, új mesterünk pozitív beállítottságú, a csapat teljesen elfogadta – fogalmazott Balázs.

A Balmaz számára egy kupameccsel indul az év: kedden 18.30-tól a Dabas otthonába látogatnak Temesvári Jánosék. A Pest megyei egylet az NB I/B-ben szerepel, de ott igen jól, veretlenül vezetik a Nyugati csoportot a dabasiak.

– Hiába játszik alacsonyabb osztályban a riválisunk, otthon igen veszélyes tud lenni a csapat. Biztosan nem vár ránk egyszerű derbi, ugyanakkor a célunk nem lehet más, mint a győzelem.

A hírek szerint egyedül Nebojsa Simovic fog hiányozni a dabasi összecsapásról, ő ugyanis még a montenegrói válogatottal van.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!