Sport

2016.02.26. 13:58

Meglepnék a mezőkövesdieket az újvárosi focisták

Balmazújváros - A hosszú eltiltását letöltő Kiss László szerint a balmazújvárosiak túltették magukat a múlt heti kisikláson.

Balmazújváros - A hosszú eltiltását letöltő Kiss László szerint a balmazújvárosiak túltették magukat a múlt heti kisikláson.

Labdarúgás. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő alaposan beragadt a tavaszi rajt során, Feczkó Tamás tanítványai a Budaörstől hazai pályán elszenvedett 4–0-s fiaskót a Mezőkövesd otthonában javíthatják szombaton 17 órától a másodosztályú pontvadászat 17. játéknapján. A két együttes augusztusi találkozóján az 1–1-es végeredménynek köszönhetően a felek megosztoztak a pontokon a balmazújvárosi stadionban.

Várja a visszatérést

– Egy-két napig bennünk volt a múlt heti vereség, de hamar túl kellett lépnünk rajta, hiszen profi játékosok vagyunk. Megbeszéltük a történteket, levontuk a következtetéseket, az elkövetett hibákból pedig feltétlenül tanulnunk kell – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Kiss László, a hajdúságiak csapatkapitánya.

A tizenkettedik helyezett újvárosiak hétvégi riválisának, a hatodik pozíciót elfoglaló Mezőkövesdnek sem sikerült fényesen a legutóbbi forduló, Pintér Attila gárdája a kiesés elől menekülő Vác vendégeként „húzta a rövidebbet”.

– Remek játékerőt képviselő ellenfél otthonában lépünk pályára, a mezőkövesdiek keretét kiváló labdarúgók alkotják, ám a váciak is bizonyították, nem verhetetlenek. Az őszi szezonhoz képest jelentős változáson mentek keresztül, rengeteg új emberrel kötöttek megállapodást a tél folyamán. Nem feltartott kézzel lépünk pályára, szeretnénk három pontot szerezni. Ha betartjuk az edzői utasításokat, jó eséllyel pályázunk a sikerre – adott hangot optimizmusának a középhátvéd.

Kiss számára - Papp Ferenccel egyetemben - különösen fontos lesz az összecsapás, ugyanis hosszú, négy mérkőzésre szóló eltiltásuk lejárt, így ismét bajnokin foghatják össze a Balmaz hátsó alakzatát.

– Valóban meglehetősen régen léptem pályára az NB II-ben, emiatt nagyon várom a kezdő sípszót, bár némi drukkot is érzek – mondta a 31 esztendős bekk, akitől megtudtuk, legutóbb két évvel ezelőtt kellett oldal- és keresztszalag-szakadás miatt hónapokat kihagynia.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!